Så här somnar du på sommaren!

I sommartemperaturer kan det vara svårt att somna. Det är väldigt varmt under dagen. Det är nästan omöjligt att förhindra denna värme under dagen. Detta kommer att bli ett väldigt varmt rum den natt du vill sova. Vad kan du göra bättre åt det? I den här bloggen kommer jag att lista några punkter. 1. Öppna ett fönster
Det kan låta som ett konstigt råd, för det är inte ett sätt att förhindra värmen, eller hur? Detta är korrekt, det rekommenderas inte heller att göra detta under dagen. Håll utkik när det börjar svalna på natten. Ibland svalnar det knappt och håller sig över 30 grader över natten. Det var mycket varmare än 30 grader under dagen, så det är mycket klokt att öppna fönstret 9:30. Kyl den sedan. Du kan också lämna fönstren öppna på natten. Du behöver inte överhetta din dag när du vaknar i ett kallt rum på morgonen. Har du svårt att sova med öppna fönster? Då kan det vara klokt att köpa sovmasker eller öronproppar för att lösa det större problemet.
2. Gå och lägg dig lite sent.
Det låter som konstiga råd, men det hjälper verkligen på sommaren. Inte bara är sovrummet svalt på natten, utan det blir trött när du sover senare. Det gör att du kan somna snabbare och du kommer inte lida av värmen så länge. 3. Släpp inte in ljus
Det är viktigt att hålla rummet borta från ljus under dagen. Det orsakar enorm värme. Därför är det klokt att överväga att installera luckor i rummet. Detta gör att rummet blir helt mörkt. Oroa dig inte för att luckorna inte passar i rummet på grund av den speciella fönsterformen-Van Ake gör skräddarsydda luckor, så det finns även luckor som passar ditt fönster. Luke garanterar inte att ditt rum inte blir varmt på sommaren, men de kommer att göra stor skillnad.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *